„LIKA FEST 2024.“

Nakon uspješno održanog „1. LIKA FESTA 2023.“, koji je okupio brojne izvođače tamburaške, zabavne i pop glazbe, ispunivši očekivanja oduševljenih građana i posjetitelja, glazbena priča ovog hvalevrijednog događaja nastavlja se i ove godine.

Ernest Petry, župan Ličko-senjske županije, imenovao je Organizacijski odbor za “LIKA FEST 2024.”, festival tamburaške, zabavne i pop glazbe koji će se održati dana 4. listopada 2024. godine (petak)  u Gospiću.

Organizacijski odbor „LIKA FEST 2024.“ objavljuje Natječaj na kojem će biti odabrano osamnaest (18) novih skladbi.

Natječaj je otvoren od 1. ožujka do 1. lipnja 2024. godine , a objava rezultata uslijedit će do 20. lipnja 2024. godine.

Snimljene skladbe prijavljuju se isključivo putem e-pošte likafest@licko-senjska.hr

Prijavitelji trebaju poslati kvalitetnu Demo snimku s pjevačem/vokalom koji će izvoditi skladbu i primjerak teksta, snimka treba biti što sličnija izvedbenoj verziji. Izvođač na prijavi mora biti isti izvođač kao i na završnoj manifestaciji Festivala.

Sve skladbe bit će izvedene uživo i snimljene u audio vizualnoj produkciji. Svi audio zapisi bit će naknadno obrađeni u post produkciji i objavljeni na nosaču zvuka. Za izvođače soliste u tamburaškom žanru bit će osigurana glazbena pratnja, dok će za izvođače soliste u zabavnoj i pop glazbi biti omogućeno korištenje glazbene matrice.

Za sve dodatne informacije, upite možete uputiti na e-poštu likafest@licko-senjska.hr ili na broj tel./mob.: 053/588-243; 098/497-440 (Milan Ostović).

Natječaj Lika fest 2024.